Huikee-Logo

Heidi Koriseva-Uotila Huikeen asiakaspäälliköksi

Heidi Koriseva-Uotila, 32, aloittaa Huikeen asiakaspäällikkönä ja ensimmäisenä vakituisena työntekijänä kesäkuun alussa.

Koriseva-Uotila siirtyy Huikeelle matkailualalta, jossa hän on toiminut pitkään myynnin, markkinoinnin sekä asiakaspalvelun johtamisen vastuutehtävissä.

– Huikeesta sain heti huikeen ensivaikutelman. Järjestösektorilla on tällä hetkellä suuri tarve myynnin ja oman varainhankinnan kehittämiselle ja Huikeen tarjoamat palvelut järjestö- ja mediasektorille ovat monessa suhteessa ainutlaatuisia koko Suomessa. Järjestöjen sisältöosaamisen ja ammattimaisen myynnin yhdistäminen on kiinnostava kokonaisuus ja odotan innolla uusia haasteita Huikeessa, Koriseva-Uotila kertoo.

– Tiukasta asiakasrajapinnasta myynnin ja markkinoinnin osaamisen hankkinut Heidi tuo meille lisävahvistusta etenkin asiakkaidemme yritysmyynnin kasvattamiseen ja kehittämiseen, iloitsee Huikeen toimitusjohtaja Maria Halonen.

– Erityisen iloinen olen kuitenkin siitä, että Heidistä saamme Huikeelle toisen helposti innostuvan ja oikealla asenteella varustetun tekijän vahvistamaan asiakkaidemme erityisen paljon arvostamaa myyntiosaamista, Halonen jatkaa.

Huikee Marketing on vuonna 2016 perustettu järjestöjen ja erikoismediakanavien myynnin, markkinoinnin ja oman varainhankinnan asiantuntijayritys. Teemme päivittäin töitä oikeiden asioiden puolesta yhdessä erilaisten kansalaisjärjestöjen, edunvalvontaliittojen ja huikean hienojen lehtien ja muiden mediakanavien kanssa. Suurin myyntivalttimme on into, asenne ja sitoutuminen asiakkaamme tekemiseen.

Lisätietoja:

Maria Halonen
toimitusjohtaja
Huikee
045 346 6050

Ota yhteyttä

Maria Halonen

maria@huikeemarketing.fi

+358 45 346 6050

logo_gradient