Huikee-Logo

Tule kasvamaan huikeeksi osaajaksi!

Huikee Marketing on vuonna 2016 perustettu järjestöjen ja erikoismediakanavien myynnin, markkinoinnin ja oman varainhankinnan asiantuntijayritys. Teemme päivittäin töitä oikeiden asioiden puolesta yhdessä erilaisten kansalaisjärjestöjen, edunvalvontaliittojen ja huikean hienojen lehtien ja muiden mediakanavien kanssa.

Suurin myyntivalttimme on into, asenne ja sitoutuminen asiakkaamme tekemiseen. Me Huikeessa uskomme, että yhdessä innostumalla, toimeen tarttumalla ja oikealla asenteella tehdään suuria asioita.

Etsimme nyt


Asiakaspäällikköä

kasvavaan tiimiimme vastaamaan asiakkaamme media- ja varainhankintatuotteiden myynnistä ja kehittämisestä. Tehtävä sisältää laajasti sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoitoa että uusasiakashankintaa.

Sinulla on jo jonkin verran työkokemusta menestyksellisestä myynnistä ja markkinoinnista b2b-puolella. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja vuorovaikutustaitosi erinomaiset. Ymmärrät, että myyminen on oikeastaan kaikkea muuta kuin myymistä: hyvää asiakaspalvelua, asiakkaiden ongelmien ratkaisua ja henkilökohtaista otetta asiakassuhteiden hoidossa. Kauppa tapahtuu sitten siinä sivussa, kunhan olet huolehtinut, että tarjottava tuote on kunnossa. Myynti- ja markkinointikokemuksen lisäksi kokemuksesi järjestökentältä joko työntekijänä tai vapaaehtoisena lasketaan meillä ehdottomasti plussaksi.

Ennen kaikkea etsimme kuitenkin sitä oikeaa ihmistä vastuulliseen, kiinnostavaan ja jatkuvasti kehittyvään työhön. Hyvällä asenteella, arvostelukyvyllä ja vuorovaikutustaidoilla varustettua ammattilaista, joka erottaa olennaisen epäolennaisesta ja osaa keskittyä myyntityön ja asiakaspalvelun kannalta oikeisiin asioihin. Oikealle ihmiselle meillä on tarjota myös hienoja mahdollisuuksia edetä työuralla suurempiin saappaisiin niin Huikeen kuin asiakkaankin puolella.

Tarjoamme hyvää johtamista, mukavat modernit toimistotilat aivan Helsingin keskustassa ja ihanat työkaverit sekä asiakkaan että Huikeen puolesta. Lisäksi tarjoamme jatkuvan, valtakunnan parhaan myyntikoulutuksen työssä onnistumisen tueksi. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen. Työpaikka on esteetön liikuntarajoitteiselle, itse työ edellyttää mahdollisuutta käyttää puhelinta (soittamiseen) päivittäin. Työssä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa.

Hakemukset palkkatoiveella, relevanteilla suosittelijoilla ja kustoimoidulla CV:llä maria@huikeemarketing.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä: Maria Halonen, 045 346 6050

Ota yhteyttä

Maria Halonen

maria@huikeemarketing.fi

+358 45 346 6050

 logo_gradient